Art. nr. 010

Nakkepute, art. nr. 10

Nakkepute
Kr. 320.-

Dette er en god hvilepute for nakken. Den er lett i vekt, gir god støtte og isolerer mot trekk. Fin å bruke på reiser enten du er passasjer eller sjåfør. God for stive nakker og kan brukes når du sover.

Art. nr. 011

Ryggpute, art. nr. 001

Ryggpute
Kr. 350.-

Puten som skal gi støtte og varme til korsryggen festes rundt livet. Brukeren kan gå med puten på seg uten at den faller ned, og ryggen holdes varm og muskulaturen myk. Puten er lett i vekt og enkel i bruk og trenger ingen spesiell tilpasning.

Art. nr. 012

Ansiktspute, art. nr. 012

Ansiktspute
Kr. 285.-

Puten kan brukes på behandlingsbenker, som støtte for ansiktet i mageleie.
Den kan også brukes også som sittepute.

Art. nr. 013

Fotpose, art. nr. 013

Fotpose
Kr. 475.-

Fotposen holder kalde ben varme. Den hindrer trekk på bena. En varmeflaske inni fotposen vil holde seg varm hele natten og kunne gi en behagelig varme natten gjennom.

Art. nr. 014

Underarmspute, art. nr. 014

Underarmspute
Kr. 475.-

Dette er en støttepute for underarmen. Puten brukes av slagpasienter eller andre som har behov for å hvile armen på et mykt underlag. Armen blir liggende på puten selv om brukeren beveger seg. Underdelen av puten virker som et kulelager for overdelen og derfor fungerer puten svært godt som armstøtte. Med andre ord, Puten blir liggende i fanget på brukeren. Armen blir liggende på puten og glir ikke av puten - slik som det ofte  skjer ved bruk av en vanlig hodepute.

Art. nr. 015

Spesialhodepute, art. nr. 015

Spesialhodepute
Kr. 510.-

Puten består av polyestervatt og isoporperler. For brukere som har vanskelig med å finne riktig støtte for hode og nakke har puten gode tilpasningsmuligheter. Brukeren vil få en god hvilestilling.

Art. nr. 016

Bølgelaken

Bølgelaken for barn
kr. 420.-

Denne puten gir kroppen god sidestøtte. Den gir  barnet en følelse av å være omsluttet av noe trygt.

Art. nr. 017

Bølgelaken for voksne.
Kr. 495.-

Støtter kroppen og kan for eksempel brukes i båt.  Tidligere lå man i hengekøyer om bord i båtene, da skulle de bli veldig høy sjø hvis man falt ut. Med dette bølgelakenet gis det sidestøtte og søvnen blir bedre når båten gynger.
Den gir en følelse av trygghet.

Musearmpute

Art. nr. 030

Musearmpute
Kr. 490.- ( pakke med 2 stk.)

Puten gir varme og god støtte for å forhindre "musearm" problemer. Den er lett i vekt. Utprøvd/godkjent av kiropraktor. Kan vaskes på 60 grader.

Vask: Alle produktene kan vaskes på 60 grader.
OBS!! Gjensydde puter bør ikke åpnes. OBS!!

Alle priser pr. 010909, uten. moms.

 

Funksjonsprodukter, Ullerudveien 6, 1440 Drøbak - Mob. 920 620 21 - Tel 64 93 24 29 - epost: tls1@online.no